|
|
15' |
εύκολο |
|
γαλοπούλα |
στο φούρνο |
χρόνος |
επίπεδο δυσκολίας |
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε τα wraps. Τα ανοίγουμε και απλώνουμε στο καθένα πρώτα λίγη κέτσαπ, μετά τη γαλοπούλα (περίπου 100 γρ. για κάθε τορτίγια), μετά 2 φέτες μπέικον, λίγο καρότο τριμμένο και από επάνω τη γραβιέρα Κρήτης.
Διπλώνουμε τα wraps και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για περίπου 10 λεπτά.
Κόβουμε τα wraps στη μέση και τα σερβίρουμε με το γιαούρτι.
Παρουσιάστηκε σφάλμα