Quesadillas με φιλέτο Μαύρο Κοτόπουλο και γραβιέρα Νάξου ωρίμανσης

15' εύκολο
στο τηγάνι χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Αλείφετε ένα αντικολλητικό τηγάνι με το ελαιόλαδο και το αφήνετε να ζεστάνει. Προσθέτετε τους κύβους Μαύρου Κοτόπουλου, και σοτάρετε μέχρι να κοκκινίσουν ελαφρώς. Προσθέτετε το αλατοπίπερο και ανακατεύετε. Στη συνέχεια τους βγάζετε από τη φωτιά και τους τοποθετείτε πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Αφού καθαρίσετε το τηγάνι από το ελαιόλαδο, το βάζετε σε μέτρια φωτιά και τοποθετείτε την πρώτη τορτίγια. Απλώνετε πάνω τα μισά από τα λαχανικά, το Μαύρο Κοτόπουλο και τη γραβιέρα. Σκεπάζετε με την άλλη τορτίγια και πιέζετε ελαφρά. Μετά από 2-3 λεπτά, με τη βοήθεια μίας σπάτουλας, γυρίζετε ώστε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά για περίπου 2 λεπτά. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία για την άλλη quesadilla.

 

Συμβουλή Συμβουλή
Συνοδεύστε με ένα dip γιαουρτιού αναμεμειγμένο με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Παρουσιάστηκε σφάλμα