Παραδοσιακό σουβλάκι κοτόπουλο με ντιπ γιαούρτι

15' εύκολο
κοτόπουλο στη σχάρα χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Σε μπολ ανακατεύουμε τη ρίγανη, το σκόρδο το λεμόνι και το ελαιόλαδο και μαρινάρουμε τα κοτόπουλα για 2-3 ώρες. Τα σουρώνουμε από τη μαρινάδα και τα στεγνώνουμε.

Για τα σουβλάκια:
Περνάμε ένα κομμάτι κοτόπουλο και μετά ένα μανιτάρι. Μετά, πάλι κοτόπουλο και μετά ένα κολοκύθι κ.λπ., μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Τελειώνουμε πάντα με ένα κομμάτι κοτόπουλο. Κάθε σουβλάκι θα έχει από ένα μανιτάρι, κολοκυθάκι, κρεμμύδι και ντοματίνι και 5 κομμάτια κοτόπουλο.
Αλατοπιπερώνουμε τα σουβλάκια και τα ψήνουμε στα κάρβουνα για πιο ωραία γεύση. Μόλις τα σουβλάκια είναι έτοιμα, ψήνουμε και τις πίτες στα κάρβουνα.

Για το ντιπ:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε μπλέντερ.

Σερβίρουμε τα σουβλάκια με τις πίτες και το ντιπ γιαούρτι. 

Συμβουλή Συμβουλή
Αν υπάρχουν και πατάτες τηγανητές φρέσκες της μαμάς... καλύτερα δεν γίνεται!
Παρουσιάστηκε σφάλμα