Κοτόπουλο με σύκα και αμύγδαλα

35' εύκολο
κοτόπουλο στην κατσαρόλα χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε τα φιλέτα κοτόπουλου με το ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις 2 μεριές.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά. Συμπληρώνουμε το κρασί και τον ζωμό και βράζουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τα σύκα και αφήνουμε για ακόμη 10 λεπτά.
Ρίχνουμε το ξίδι, το δενδρολίβανο και το μαϊντανό και στο τέλος «δένουμε» τη σάλτσα με το κορν φλάουρ.

Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε στο σερβίρισμα με τα αμύγδαλα.

Συμβουλή Συμβουλή
Εναλλακτικά συνοδέψτε το κοτόπουλο με πουρέ πατάτας, που ταιριάζει με τη συγκεκριμένη συνταγή.
Παρουσιάστηκε σφάλμα