|
|
15' |
εύκολο |
|
γαλοπούλα |
στο τηγάνι |
χρόνος |
επίπεδο δυσκολίας |
Εκτέλεση
Για τα κεφτεδάκια:
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το ελαιόλαδο 6-7 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Σε μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά.
Πλάθουμε κεφτεδάκια περίπου 30 γρ. το καθένα. Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε φριτέζα για 4 λεπτά στους 180°C ή με μπόλικο λάδι στο τηγάνι.
Για τη σάλτσα: Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπλέντερ και χτυπάμε για 30 δευτερόλεπτα.
Περνάμε από ψιλό μεταλλικό σουρωτήρι και σερβίρουμε σε μπολ μαζί με τα κεφτεδάκια.
Παρουσιάστηκε σφάλμα