Κεφτεδάκια Γαλοπούλας

30' εύκολο
γαλοπούλα στο τηγάνι χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Σε ένα κατσαρολάκι σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μαζί με το ελαιόλαδο.  Σε ένα μπολ προσθέτουμε τον κιμά από γαλοπούλα και το ψωμί που έχουμε στύψει, το αυγό και την ρίγανη, χυμό ντομάτας και λεμόνι το μυρώνι και τα κρεμμύδια με το σκόρδο.  Το βάζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο για να δέσει. Παράλληλα ετοιμάζουμε το ντιπ γιαουρτιού σε ένα multi χτυπάμε σκόρδο, γιαούρτι, δυόσμο, μέλι και λίγο νερό.  Στην συνέχεια πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο στους 180 βαθμούς.

Συμβουλή Συμβουλή
Βάζουμε το μείγμα για μια ώρα στο ψυγείο για να δέσει
Παρουσιάστηκε σφάλμα